Warning: include() [function.include]: Filename cannot be empty in /var/www/webvaerket.dk/onkelpetersvej.dk/index.php on line 786

Warning: include() [function.include]: Failed opening '' for inclusion (include_path='.') in /var/www/webvaerket.dk/onkelpetersvej.dk/index.php on line 786
Teknik
| | | |

Lidt om min teknik: Skulptur.

Ben
I mine skulpturer arbejder jeg med forskellige slags ben. Størstedelen  er osso bucco ben som koges i ca. 10 timer. Benet bliver smukt hvidt med gule nuancer. Dette ”bløde” materiale giver store muligheder for bearbejdning med sav, fil og sandpapir. Derved formes i uendelige variationer.

Sten
Jeg anvender sten i mine skulpturer sammen med ben. Stenene finder jeg overalt hvor jeg færdes på strand, skov, mark og rejser. Sten er et hårdt materiale med utallige farver, former og strukturer som jeg udnytter og bearbejder med slibning og polering uden at omforme stenens oprindelige form.

Træ
Træet jeg bruger i mine skulpturer sammen med ben og sten er ofte træsorter som blomme, syren, paduk og moseeg. Træets blødhed og farve harmonerer godt i samspil med  ben og sten. Ved bearbejdning giver dette en god kontrast til de andre materialer.

Metal
Metallet jeg bruger i samspil med ovenstående materialer er ofte jern nyt som gammelt, stål og kobber. Det gamle jerns rustne overflade stålets blanke flade til kobberets røde farve harmonerer fint.

Disse materialer: Ben, sten, træ og metal indgår fast i mine skulpturer dertil ekspermenterer jeg med nye elementer som skifer, plastik o.lign.
Skulpturernes størrelser veksler fra  ca. 10 cm. til ca. 50 cm.  Alt bliver limet sammen med to komponent lim.