Warning: include() [function.include]: Filename cannot be empty in /var/www/webvaerket.dk/onkelpetersvej.dk/index.php on line 786

Warning: include() [function.include]: Failed opening '' for inclusion (include_path='.') in /var/www/webvaerket.dk/onkelpetersvej.dk/index.php on line 786
Søren Keil
| | | |

Naturoplevelse og livsglæde er baggrund for hans kunstneriske virke. Søren Keil tilsigter i en abstrakt - lyrisk form, at give beskueren en oplevelse af et stykke natur, en årstid eller et vejrlig, men billederne er i virkeligheden åbne for mange fortolkninger og indeholder mange oplevelsesmæssige lag.

Det er det pragtfulde Tisvilde Hegn, cykelture i området, ophold ved havet, og de skiftende årstider med vejrets foranderlighed, der er hans største inspirationskilde.

Oplevelsen af himlens skiftende lys, havets varierende farver, strandens gråtoner og skovens lys og skyggespil betyder ligeledes meget for hans maleri. Det samme gør indtryk fra forskellige genstande, strukturer og farver - fra en gren, et træ, en kvist, et barkstykke eller en sten.